🎄 Kerstuitverkoop - Vóór Kerstmis geleverd 🎄

Privacybeleid

Inhoudsopgave

JACOB BEK'S BENADERING VAN PRIVACY

www.jacobbek.com is een website en een mobiele applicatie (samen ons “platform”). Wij zetten ons in om uw privacy te beschermen en te respecteren in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming (de “Wetgeving inzake gegevensbescherming”). Dit privacybeleid (“Privacybeleid”) zet uiteen hoe wij informatie verzamelen, gebruiken en delen die u identificeert of met u in verband wordt gebracht (“persoonsgegevens”).

Voor de doeleinden van de wetgeving inzake gegevensbescherming zijn wij de gegevensbeheerder van de persoonlijke gegevens die we over u verzamelen en verwerken. Als u vragen hebt over dit Privacybeleid, kunt u contact opnemen via de contactgegevens in sectie 13 hieronder. Daarnaast kunt u contact opnemen met onze Data Privacy Manager op info@jacobbek.com.

Je moet je er ook van bewust zijn dat we cookies gebruiken om informatie op te slaan en toegang te krijgen terwijl we toegang bieden tot ons platform. Meer informatie over ons gebruik van cookies vindt u in ons cookiebeleid.

PERSOONLIJKE GEGEVENS DIE WE OVER U VERZAMELEN

Wij verzamelen persoonsgegevens van u wanneer u vrijwillig informatie rechtstreeks aan ons of via ons platform verstrekt. Dit kan informatie zijn die u verstrekt wanneer u zich registreert om het platform te gebruiken, een account aanmaakt op ons platform, een profiel aanmaakt op Diensten, feedback of beoordelingen geeft over onze producten of ons platform, met ons correspondeert, producten van het platform koopt, zich inschrijft voor onze e-maillijsten of reageert op enquêtes of promoties.

De categorieën van persoonlijke gegevens die we verzamelen omvatten het volgende:

(a) Contactgegevens: Zoals uw naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer en adressen die aan uw account zijn gekoppeld.
(b) Profielinformatie: Zoals je contactgegevens (zoals hierboven) en andere informatie die je deelt bij het aanmaken van een profiel op Diensten.
(c) Opmerkingen en meningen: Zoals opmerkingen en meningen die u deelt op de diensten van jacobbek.com, wanneer u feedback of beoordelingen geeft over onze producten of ons platform, of wanneer u reageert op onze enquêtes, wedstrijden en promoties.
(d) Berichten aan ons of tussen gebruikers: Berichten die u naar ons stuurt, zoals e-mail en schriftelijke correspondentie en berichten aan andere gebruikers die de diensten van jacobbek.com gebruiken.
(e) Betalings- en transactiegegevens: Gegevens over de producten en diensten die u bij ons koopt en de betalingsmethode en creditcard-/debetkaartgegevens die u voor de transactie gebruikt.
(g) Uw voorkeuren: Keuzes die je maakt, zoals voorkeuren voor meldingen en berichten of keuzes over hoe het platform wordt weergegeven.
(h) Informatie over producten die u hebt bekeken: We verzamelen informatie over de producten die je hebt bekeken op het platform of in een van onze showrooms, of die je hebt toegevoegd aan je winkelmandje op het platform of aan je verlanglijstje op een tablet of vergelijkbaar apparaat in een van onze showrooms.
(i) Informatie over hoe u de online service gebruikt en er verbinding mee maakt:
(i) We verzamelen automatisch informatie over hoe je het platform gebruikt, zoals de pagina’s en links die je opent, het tijdstip waarop je het platform opent en de duur dat je op het platform bent, het platform vanwaar je naar het platform komt of waar je naartoe gaat nadat je het platform hebt verlaten en selecties en keuzes die je maakt bij het gebruik van het platform.
(ii) We verzamelen ook automatisch informatie over de computer of andere elektronische apparaten die u gebruikt om verbinding te maken met het platform, zoals gegevens over het type apparaat (waaronder unieke apparaatidentificatienummers), het besturingssysteem, de browser en de applicaties die via het apparaat verbonden zijn met het platform, uw internetserviceprovider of mobiele netwerk, uw IP-adres en het telefoonnummer van uw apparaat (indien aanwezig). Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
(iii) De informatie die we verzamelen over hoe u het platform gebruikt of er verbinding mee maakt, is doorgaans gekoppeld aan uw apparaat.
(j) Informatie over uw locatie: Anders dan de informatie die u ervoor kiest om aan ons te verstrekken, verzamelen we geen informatie over uw exacte locatie. Het IP-adres van je apparaat kan ons helpen om een geschatte locatie te bepalen, maar dit zal niet nauwkeuriger zijn dan de stad, de staat of het land waarin je je apparaat gebruikt.
(k) Informatie over de locatie van aankopen: We tonen een catalogusafbeelding van elke aankoop die via ons platform wordt gedaan op een doorzoekbare kaart als een manier om de locatie bij benadering weer te geven van het afleveradres dat klanten opgeven bij het doen van een aankoop. We geven geen persoonlijke gegevens vrij op onze kaart en tonen alleen onze catalogusafbeelding van de gedane aankoop aan de hand van de postcode van het afleveradres.
(l) Informatie verstrekt door andere gebruikers: Soms verstrekken andere bezoekers van ons platform uw persoonlijke gegevens. Andere bezoekers kunnen bijvoorbeeld uw persoonsgegevens aan ons verstrekken wanneer zij u uitnodigen om het platform te gebruiken of via de diensten van jacobbek.com.
(m) Informatie van organisaties voor fraudepreventie: Indien wettelijk toegestaan, kunnen wij bij vermoeden van frauduleuze activiteiten met betrekking tot uw account informatie krijgen van kredietreferentie-, fraude- en misdaadpreventieorganisaties.

We verzamelen ook automatisch persoonsgegevens van u, zoals informatie over de pagina’s die u bekijkt op het platform of het apparaat waarmee u verbinding maakt met het platform, of de producten die u toevoegt aan uw verlanglijstje met behulp van een tablet of vergelijkbaar apparaat in een van onze showrooms.

We kunnen ook persoonlijke gegevens over u verzamelen van Facebook via de Connect-functionaliteit: De ontvangen informatie omvat inloggegevens en profielinformatie zoals uw inlogtoken, gebruikersnaam en foto en andere informatie van die dienst zoals toegestaan door u en die dienst.

HOE WE UW INFORMATIE GEBRUIKEN

We zullen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor de hieronder specifiek beschreven doeleinden:

(a) Contactgegevens: we gebruiken uw contactgegevens zodat we rechtstreeks met u kunnen communiceren via telefoon, sms of e-mail, met name over vragen, problemen die we hebben ontdekt of zorgen die u of andere gebruikers hebben. We kunnen uw contactgegevens ook gebruiken om u informatie te sturen over soortgelijke producten en diensten waarvan wij denken dat ze interessant voor u kunnen zijn (dergelijke communicatie zal in overeenstemming zijn met uw marketingvoorkeuren).
(b) Profielinformatie: wij gebruiken uw profielinformatie om u de diensten van jacobbek.com aan te bieden en ervoor te zorgen dat u in staat bent om te communiceren met onze gebruikers zoals toegestaan door de functionaliteit van de dienst en uw voorkeuren die u kunt instellen door gebruik te maken van de ‘mijn voorkeuren’ functionaliteit op uw profielpagina.
(c) Commentaar en meningen: wij gebruiken uw commentaar en meningen om te bepalen welke soortgelijke producten en diensten interessant voor u kunnen zijn en om onze jacobbek.com service aan u te leveren en ervoor te zorgen dat u in staat bent om te communiceren met onze gebruikers zoals toegestaan door de functionaliteit van de service en uw voorkeuren die u kunt instellen door gebruik te maken van de ‘mijn voorkeur’ functionaliteit op uw profielpagina. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
(d) Betalings- en transactiegegevens: wij gebruiken de betalings- en transactiegegevens die u verstrekt om de betaling te verwerken voor elk product of elke dienst die u bij ons koopt. We kunnen ook de geschiedenis van uw transacties met ons gebruiken om soortgelijke producten en diensten te bepalen die interessant voor u kunnen zijn.
(e) Berichten aan ons of andere gebruikers: we zullen berichten die u naar ons stuurt gebruiken om ons te helpen reageren op een vraag, probleem of zorg die u naar voren brengt en om de diensten van jacobbek.com aan u te leveren en ervoor te zorgen dat u in staat bent om te communiceren met onze gebruikers zoals toegestaan door de functionaliteit van de dienst en uw voorkeuren die u kunt instellen door gebruik te maken van de ‘mijn voorkeuren’ functionaliteit op uw profielpagina. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
(f) Uw voorkeuren: we gebruiken uw voorkeursinstellingen die u kunt instellen [insert method by which users can set such preferences] door wpcodeself voor het verstrekken van meldingen, berichten, het weergeven van het platform en het volgen van andere keuzes die u kunt maken over de manier waarop het platform aan u wordt weergegeven.
(g) Informatie over producten die u hebt bekeken: we gebruiken deze informatie om u herinneringen en meer informatie over deze producten te sturen. We gebruiken deze informatie ook om te bepalen welke soortgelijke producten en diensten interessant voor je kunnen zijn.
(h) Informatie over hoe u de online service gebruikt en er verbinding mee maakt: we gebruiken deze informatie om het platform op uw apparaat aan u te presenteren. We zullen deze informatie ook gebruiken om soortgelijke onderwerpen, producten en diensten te bepalen die interessant voor je kunnen zijn.
(i) Informatie over uw locatie: we kunnen een geschatte locatie gebruiken om ervoor te zorgen dat inhoud op het platform relevant is voor de stad, staat of het land waarin u uw apparaat gebruikt. We zullen uw exacte locatie niet verzamelen of traceren zonder uw toestemming.
(j) Informatie over de locatie van aankopen: we gebruiken deze informatie om op een doorzoekbare kaart te laten zien welke soorten aankopen er in een bepaald gebied worden gedaan en om gebruikers in staat te stellen contact op te nemen met andere gebruikers over hun aankopen, afhankelijk van uw voorkeuren die u kunt instellen via de functie ‘mijn voorkeuren’ op uw profielpagina.
(k) Informatie verstrekt door andere gebruikers: wij gebruiken uw persoonsgegevens die zijn opgenomen in berichten die andere gebruikers naar ons sturen om te reageren op een vraag, probleem of zorg die zij naar voren brengen of om jacobbek.com’s diensten aan u te leveren en ervoor te zorgen dat u in staat bent om te communiceren met onze gebruikers zoals toegestaan door de functionaliteit van de dienst en uw voorkeuren die u kunt instellen door Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) [insert method by which users can set such preferences]. We gebruiken uw persoonlijke gegevens die zijn opgenomen in formulieren die door andere gebruikers zijn ingediend om contact met u op te nemen als u aangeeft dat u communicatie van ons wilt ontvangen.
(l) Informatie over frauduleuze activiteiten met betrekking tot uw account: we zullen informatie over frauduleuze activiteiten met betrekking tot uw account gebruiken om fraude of misdaad te voorkomen.
(m) Alle persoonsgegevens op geaggregeerde basis: we gebruiken alle persoonsgegevens die we verzamelen om:
(i) het platform en onze procedures en processen te bewaken en te verbeteren; en (ii) om ons te helpen nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

We kunnen de informatie die we verzamelen anonimiseren en samenvoegen (zodat ze u niet kunnen identificeren). We kunnen geanonimiseerde informatie gebruiken voor doeleinden zoals het testen van onze IT-systemen, onderzoek, gegevensanalyse, het verbeteren van het platform, het ontwikkelen van nieuwe producten en functies of het weergeven van informatie over de aankopen die via ons platform zijn gedaan, zoals de populairste aankopen of aankopen op basis van een geschatte locatie.

We verwerken uw persoonlijke gegevens (i) met uw toestemming, (ii) wanneer we dit moeten doen om een contract met u uit te voeren (bijvoorbeeld het verkoopcontract), (iii) wanneer we hiertoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld wanneer het noodzakelijk is om de gegevens te bewaren in verband met mogelijke rechtszaken), en/of (iv) wanneer het in ons legitieme belang is om dit te doen en wanneer deze belangen niet zwaarder wegen dan uw rechten op het gebied van gegevensbescherming. We hebben bijvoorbeeld een legitiem belang bij het aanbieden en leveren van Made.co producten en diensten, het tegengaan van fraude en het uitvoeren van direct marketing.

INFORMATIE DIE WE DELEN MET DERDEN

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met de volgende partijen:

(a) Onze gebruikers: wij en u kunnen uw informatie delen met andere gebruikers als onderdeel van onze serviceservice, zodat u kunt communiceren met onze gebruikers zoals toegestaan door de functionaliteit van de service en uw voorkeuren die u kunt instellen via de functie ‘mijn voorkeuren’ op uw profielpagina.
(b) Bedrijven in dezelfde groep bedrijven als wij: onze dochterondernemingen (d.w.z. elke organisatie die wij bezitten of controleren) of onze uiteindelijke houdstermaatschappij (d.w.z. elke organisatie die ons bezit of controleert) en alle dochterondernemingen die zij bezit. Deze bedrijven zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken op dezelfde manier als wij dat kunnen onder dit Privacybeleid.
(c) Service providers, partners and advisors: third parties who provide a service to us, partner with us on certain business activities, advise us or that we work within other business capacities. We maken bijvoorbeeld gebruik van een externe bezorgdienst om producten die u koopt op uw postadres af te leveren. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook doorgeven aan onze marketing- en andere zakelijke partners en andere zorgvuldig geselecteerde derden die u mogelijk andere goederen of diensten willen aanbieden waarvan wij of zij hebben vastgesteld dat deze interessant voor u kunnen zijn. Deze derden mogen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met onze instructies of uw marketingvoorkeuren (indien van toepassing) en moeten uw gegevens veilig bewaren.
(d) Kopers van ons bedrijf: persoonsgegevens kunnen worden bekendgemaakt of overgedragen aan kopers of potentiële kopers van ons bedrijf of van onze activa als onderdeel van de verkoop.
(e) Rechtshandhavingsinstanties, regelgevende instanties en andere partijen om juridische redenen: derden aan wie wij wettelijk verplicht zijn uw persoonsgegevens te verstrekken of aan wie wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken om onze rechten, eigendommen of veiligheid of de rechten, eigendommen of veiligheid van anderen te beschermen, illegale activiteiten en schendingen van een overeenkomst die wij met u hebben op te sporen en te onderzoeken. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

We geven geen persoonlijke gegevens door aan anderen, behalve zoals hierboven uiteengezet, waar toegestaan door de wet en/of met uw toestemming. We kunnen geaggregeerde statistische informatie en analyses over gebruikers van het platform aan derden verstrekken, maar we zullen ervoor zorgen dat niemand kan worden geïdentificeerd aan de hand van deze informatie voordat we deze openbaar maken.

MARKETING EN RECLAME

E-mailmarketing – Van tijd tot tijd kunnen we contact met u opnemen via e-mail met informatie over onze soortgelijke producten en diensten waarvan wij denken dat u geïnteresseerd bent in als u akkoord gaat wpcodeself.[at the point of registration / sale] Als u daarna niet meer wilt dat wij u e-mailmarketing sturen, gebruik dan de contactgegevens in paragraaf 13 hieronder. U kunt zich ook afmelden voor onze marketinge-mails door te klikken op de afmeldlink in de e-mails die wij u sturen.

E-mailmeldingen namens gebruikers – We kunnen u meldingen sturen dat gebruikers contact met u willen opnemen over aankopen die u via ons platform hebt gedaan. Als u met de gebruiker wilt spreken, kunt u dit doen door u aan te melden bij Services. Als u niet wilt dat wij u deze meldingen sturen, kunt u ons dat laten weten via onderstaande contactgegevens.

E-mailmeldingen over uw bestelling of wijzigingen in de diensten die wij leveren – Wij kunnen u e-mailmeldingen sturen in verband met uw bestelling of wijzigingen in de manier waarop wij onze diensten aan u leveren.

Adverteren op de Site en andere social media websites – Wij, of onze advertentiepartners, kunnen advertenties aan u tonen op ons platform of op andere platforms. Hiervoor kunnen wij, of onze reclamepartners, informatie verzamelen over hoe u het platform gebruikt of de soorten andere webpagina’s, inhoud en advertenties waarmee u, of anderen die het apparaat gebruiken waarmee u verbinding maakt met het platform, interageert, die u bezoekt of bekijkt. De verzamelde informatie kan ook het IP-adres bevatten van het apparaat waarmee u verbinding maakt met het platform of het e-mailadres dat u aan ons of ons platform verstrekt. Wij, of onze reclamepartners, gebruiken de verzamelde informatie om ervoor te zorgen dat advertenties die je ziet op het platform of op andere platforms of apps (waar onze partners advertentieruimte hebben) relevanter voor je zijn.

De technieken die onze reclamepartners gebruiken, herkennen het apparaat of e-mailadres dat u gebruikt. Gewoonlijk worden cookies en soortgelijke technologieën gebruikt om dit soort advertenties aan te bieden. U kunt meer te weten komen over cookies en hoe u het gebruik ervan kunt beheren door ons cookiebeleid te lezen.

HET OPSLAAN EN OVERDRAGEN VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Internationale overdracht van uw persoonlijke gegevens: de persoonlijke gegevens die wij verzamelen, kunnen worden overgedragen naar en opgeslagen in landen buiten het rechtsgebied waar u zich bevindt, waaronder met name landen buiten de Europese Unie. Sommige van deze rechtsgebieden bieden verschillende niveaus van bescherming met betrekking tot persoonsgegevens en kunnen, in bepaalde gevallen, minder bescherming bieden dan het rechtsgebied waarin u woonachtig bent. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig en in overeenstemming met dit Privacybeleid worden behandeld.

We hanteren door de Europese Commissie goedgekeurde standaardcontractbepalingen of vertrouwen op alternatieve overdrachtsmechanismen om deze gegevens te beschermen. U kunt een kopie van deze clausules opvragen via onderstaande contactgegevens.

UW RECHTEN MET BETREKKING TOT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

U kunt verschillende rechten hebben met betrekking tot ons gebruik van uw persoonlijke gegevens:

Marketing: Zoals hierboven vermeld, kunt u zich afmelden voor het ontvangen van dergelijke e-mails van ons door gebruik te maken van de contactgegevens hieronder of door te klikken op de afmeldlink in de e-mails die wij u sturen.

Cookies: Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over uw rechten met betrekking tot ons gebruik van cookies.
Toegang, rectificatie, overdracht, blokkering, aanvulling, verwijdering en bijwerking: U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te rectificeren, te blokkeren, over te dragen, aan te vullen, te verwijderen en bij te werken, en om het gebruik ervan te beperken. U hebt ook het recht om meer informatie te vragen over de verwerking van uw persoonlijke gegevens.
Bezwaar maken: In bepaalde omstandigheden hebt u ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.
U kunt de bovenstaande rechten uitoefenen door op elk gewenst moment contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens. Alle verzoeken worden zo snel mogelijk behandeld en vertragingen worden tot een minimum beperkt.

Er zijn uitzonderingen op deze rechten; toegang kan bijvoorbeeld worden geweigerd als hierdoor persoonlijke gegevens van een andere persoon worden onthuld of als de wet ons verbiedt dergelijke informatie vrij te geven.

We hopen dat we uw vragen over de manier waarop we uw gegevens verwerken kunnen beantwoorden. Als u echter onopgeloste zorgen hebt, hebt u ook het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

Wanneer we u vragen ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken, zullen we duidelijk maken of de gegevens waar we om vragen moeten worden verstrekt zodat we de producten en diensten aan u kunnen leveren, of dat het verstrekken van informatie waar we om vragen optioneel is.

HOE LANG BEWAREN WE UW INFORMATIE

Wij bewaren uw gegevens, ongeacht of uw account actief is of niet, zolang wij van mening zijn dat dit nodig is om onze zakelijke doeleinden te vervullen of om te voldoen aan toepasselijke wetgeving, auditvereisten, verzoeken van regelgevende instanties of bevelen van bevoegde rechtbanken.

KOPPELINGEN NAAR SITES VAN DERDEN

Het platform kan van tijd tot tijd links bevatten naar en van platforms van derden van onze partnernetwerken, adverteerders, partnerhandelaren, nieuwspublicaties, detailhandelaren en filialen. Als u een koppeling naar een van deze platforms volgt, houd er dan rekening mee dat deze platforms hun eigen privacybeleid hebben en dat wij geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor hun beleid. Controleer het individuele beleid voordat u informatie naar deze platforms verzendt.

WIJZIGINGEN IN DIT BELEID

We kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken, en wanneer we dat doen zullen we de “laatst gewijzigd” datum bovenaan dit Privacybeleid bijwerken. Door deze pagina regelmatig door te nemen, bent u altijd op de hoogte van welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze eventueel met andere partijen delen.

BERICHT AAN U

Als we u ergens over moeten informeren, voor juridische of zakelijke doeleinden, kiezen we de manier die volgens ons het beste is om contact met u op te nemen. We doen dit meestal via e-mail of door een bericht op het platform te plaatsen. Het feit dat we u kennisgevingen kunnen sturen, betekent niet dat u zich kunt afmelden voor bepaalde soorten contact zoals beschreven in dit Privacybeleid.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit Privacybeleid zijn welkom en moeten worden gericht aan info@jacobbek.com.

SAMENVATTING COOKIEBELEID

Dit cookiebeleid legt uit wat cookies zijn en hoe Jacob Bek (“wij”, “ons” of “onze”) ze gebruikt op www.jacobbek.com (ons “platform”). We raden je aan om het beleid volledig te lezen, zodat je begrijpt welke informatie we verzamelen met behulp van cookies en hoe die informatie wordt gebruikt.

WAT ZIJN COOKIES OF SOORTGELIJKE TECHNOLOGIEËN

Cookies (of vergelijkbare technologieën) zijn tekstbestanden, die kleine hoeveelheden informatie bevatten, die worden gedownload naar uw browse-apparaat (zoals een computer of smartphone) wanneer u een platform bezoekt. Cookies kunnen worden herkend door het platform dat ze heeft gedownload – of andere platforms die dezelfde cookies gebruiken. Hierdoor weten platforms of het browseapparaat hen al eerder heeft bezocht.

WAAR WORDEN COOKIES VOOR GEBRUIKT

Cookies doen veel verschillende taken, zoals ons helpen begrijpen hoe ons platform wordt gebruikt, u efficiënt tussen pagina’s laten navigeren, uw voorkeuren onthouden en in het algemeen uw surfervaring verbeteren. Cookies kunnen er ook voor zorgen dat de informatie en reclame die je online te zien krijgt, relevanter is voor jou en je interesses.

WELKE SOORTEN COOKIES WORDEN GEBRUIKT DOOR JACOBBEK.COM

De soorten cookies die op ons platform worden gebruikt, kunnen over het algemeen in een van de volgende categorieën worden ingedeeld: strikt noodzakelijk; analyse; functionaliteit; advertenties; en sociale media. In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over elk van de cookiecategorieën.

Strikt noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn essentieel om ons platform te laten werken. Ze stellen je in staat om door het platform te bewegen en de functies te gebruiken. Zonder deze cookies kunnen diensten die nodig zijn om ons platform te gebruiken, zoals toegang tot beveiligde gedeelten, niet worden geleverd.

Analytics-cookies

Deze cookies verzamelen informatie over hoe mensen ons platform gebruiken. We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics-cookies om ons te helpen begrijpen welke pagina’s het vaakst worden bezocht, hoe mensen van de ene link naar de andere gaan en of ze foutmeldingen krijgen van bepaalde pagina’s. Over het algemeen voorzien deze cookies ons van analytische informatie over hoe ons platform presteert en hoe we het kunnen verbeteren.

Functionaliteit Cookies

Met deze cookies kunnen we uw keuzes onthouden en ons platform aanpassen om u verbeterde functies en inhoud te bieden. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om uw gebruikersnaam, taalkeuze of landselectie te onthouden, ze kunnen ook worden gebruikt om wijzigingen te onthouden die u hebt aangebracht in tekstgrootte, lettertype en andere delen van pagina’s die u kunt aanpassen.

Advertentiecookies

Deze cookies worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor jou en je interesses. Ze worden ook gebruikt om het aantal keren dat je een advertentie ziet te beperken en om de effectiviteit van de reclamecampagne te meten. Ze onthouden dat je een platform hebt bezocht en deze informatie kan worden gedeeld met andere organisaties zoals reclamepartners. Dit betekent dat je, nadat je op ons platform bent geweest, advertenties over onze diensten elders op het internet kunt zien.

Cookies voor sociale media

Om uw internetervaring te verbeteren en het delen van inhoud te vergemakkelijken, kunnen sommige pagina’s op ons platform tools of toepassingen bevatten die zijn gekoppeld aan externe serviceproviders voor sociale media, zoals Facebook of Pinterest. Via deze tools of toepassingen kan de aanbieder van socialemediadiensten zijn eigen cookies op uw apparaat plaatsen. Wij hebben geen controle over deze cookies en u moet het platform van de aanbieder van de sociale mediadienst raadplegen voor meer informatie over hoe zij cookies gebruiken.

HOE LANG BLIJVEN COOKIES OP MIJN NAVIGATIESYSTEEM STAAN?

Hoe lang een cookie op uw browser blijft staan, hangt af van het feit of het een “permanente” of “sessiecookie” is. Sessiecookies blijven alleen op uw apparaat staan totdat u stopt met surfen. Persistente cookies blijven op uw browser nadat u klaar bent met surfen totdat ze verlopen of verwijderd worden.

EERSTE EN DERDE COOKIES

“First party cookies” zijn cookies die van ons zijn en die wij op uw apparaat plaatsen. “Cookies van derden” zijn cookies die een andere partij op uw browser plaatst wanneer u ons platform bezoekt. U moet de website van de derde partij raadplegen voor meer informatie over hoe zij cookies gebruiken.

HOE COOKIES VAN DIT PLATFORM TE BEHEREN

U kunt de browser waarmee u dit platform bekijkt gewoonlijk gebruiken om cookies in te schakelen, uit te schakelen of te verwijderen. Volg hiervoor de instructies van uw browser (meestal te vinden in de instellingen “Help”, “Extra” of “Bewerken”). Als u uw browser instelt om cookies uit te schakelen, hebt u mogelijk geen toegang tot beveiligde delen van het platform en werken andere delen van het platform mogelijk niet naar behoren.

Meer informatie over hoe u de cookie-instellingen van uw browser kunt wijzigen, vindt u op www.allaboutcookies.org.

Sommige derde partijen kunnen Advertentiecookies gebruiken om informatie te verzamelen over uw browseactiviteiten zodat ze u platformreclame kunnen aanbieden die relevant is voor uw interesses. De reclamesector in de EU heeft programma’s ontwikkeld waarmee je kunt aangeven dat je geen cookies wilt ontvangen die voor deze doeleinden worden gebruikt. Meer informatie over de EU-regeling is te vinden op www.youronlinechoices.eu.

VERANDERINGEN

Informatie over de door ons gebruikte cookies kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt, dus controleer regelmatig of er wijzigingen zijn.

KLARNA

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kan het zijn dat wij bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en deze betaalmethoden op u kan afstemmen. Uw overgedragen persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Klarna’s eigen privacyverklaring.

AFFILIATE PROGRAMMA

Als u een affiliate bent, slaan we een cookie op met uw affiliate-ID en koppelen deze aan de gebruiker die onze site bezoekt via uw link.

Als u een affiliate bent, slaan we een cookie op met uw affiliate-ID en koppelen deze aan de gebruiker die onze site bezoekt via uw link. En als je een bestelling plaatst, worden je bestelgegevens samen met je IP-adres opgeslagen.

VRAGEN?

Vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit cookiebeleid zijn welkom en moeten worden gericht aan info@jacobbek.com.

Sign up now to receive an exclusive discount!

-5%

on all orders

-10%

on all orders over 500€

-20%

on all orders over 1000€

-30%

on all orders over 3000€